Logo [Lamminniemien Hyvinvointikeskus]
fiilis-alasivu.jpg
 
Tulosta    
Tekstin koko
 
 
 
 

OPPISOPIMUKSELLA HOIVA-AVUSTAJAKSI. HAKU YHTEISTYÖSSÄ SOMERON KAUPUNGIN JA SALON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN (SSKKY) KANSSA.

Muu terveydenhuollon työntekijä

Oppisopimuksella hoiva-avustajaksi vanhuspalveluiden ympärivuorokautisen hoidon yksiköihin, kehitysvammahuoltoon tai vuodeosastolle.

Someron kaupungin vanhuspalveluiden ympärivuorokautisen hoidon tehostetun palveluasumisen yksiköitä ovat Tervaskanto ja Mäntykoti.

Lamminniemen Hyvinvointikeskus Oy on Someron kaupungin omistama tytäryhtiö ja toimii tiiviissä yhteistyössä kaupungin kanssa. Lamminniemen hyvinvointikeskus Oy tuottaa tehostettua palveluasumista myös Katajakodissa, joka sijaitsee Lamminniemen hyvinvointikeskuksen yhteydessä.

Someron perusturvan palvelukokonaisuuteen voit tutustua tarkemmin osoitteen https://www.somero.fi/terveys-ja-hyvinvointi alta löytyvien sivujen kautta sekä osoitteessa www.lamminniemi.fi.

Koulutamme hoiva-avustajia yhteistyössä Salon seudun ammattiopiston kanssa. Hoiva-avustajat tulevat työskentelemään avustavissa tehtävissä kuten asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa ja arjen mielekkyyden tukemisessa sekä ruoka- ja pyykkihuollossa. Työaika sijoittuu yksikön tarpeen mukaan klo 7-21 välille. Työvuorot sijoittuvat myös viikonloppuihin. Hakija voi ilmoittaa hakemuksessaan toiveensa ensisijaisesta työyksiköstä.

Haemme hoiva-avustajan oppisopimuksesta kiinnostuneita henkilöitä syksyllä 2021 alkavaan koulutukseen. Koulutus alkaa lokakuussa koulutussopimuksella, jonka aikana on oikeutettu opintososiaalisiin etuksiin. Kahden - neljän kuukauden opiskelujakson jälkeen soveltuville tehdään oppisopimus. Oppisopimuskoulutuksen jälkeen on hyvä mahdollisuus työllistyä Someron kaupungille tai Lamminniemen hyvinvointikeskukselle hoiva-avustajan tehtävään.

Hakijat saavat kutsun soveltuvuustestiin, joka on 8.10.2021 Somerolla Kiiruun koulussa. Päivän tarkempi aikataulu on kutsun yhteydessä. Soveltuvuustestin hyväksytysti suorittaneet kutsutaan haastatteluun, joka ilmoitetaan myöhemmin.

Hakijalta edellytämme alalle soveltuvaa terveydentilaa ja toimintakykyä, halua työllistyä merkitykselliseen työhön ihmisten parissa ja riittävää suomen kielen taitoa.
Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa toimimisesta katsotaan eduksi.

Oppisopimuskoulutuksessa mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan sekä kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Olemme savuton työnantaja.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Someron kaupunki / perusturvan hallinto, Jänistie 1, 31400 SOMERO. Kuoreen merkintä Hakemus / hoiva-avustaja, oppisopimus. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

WWW-osoitteet:
http://www.somero.fi
http://www.lamminniemi.fi

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 22.9.2021 18:15:13

Yhteystiedot:


Someron kaupunki: rekrytointivastaava Marjo Nummilahti p 044 7792575, marjo.nummilahti@somero.fi


Lamminniemen hyvinvointikeskus: Yksikönpäällikkö Nina Backman-Stenholm p. 044 901 6668, nina.backman-stenholm@lamminniemi.fi

Koulutus- sekä oppisopimuskoulutuksesta: Salon seudun ammattiopiston opettaja Seija Koskinen, puh. 044 7704 861, seija.koskinen@sskky.fi

Työpaikan osoite Jänistie 1, 31400 SOMERO

Palkkaus: KVTES:n/ Yksityisen terveyspalvelualan tes mukaan

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työaika: kokoaikatyö

Työn kesto 6 - 12 kk

Haku päättyy 05.10.2021 klo 15:00

Jätä hakemus http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/385957/fi_FI


Ilmoitus jätetty 22.09.2021

Ilmoitusnumero 10967172

Työnantajan viite 385957

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 22.9.2021 18:15:13

 

HAEMME HOITOAPULAISTA

Etsimme Lamminniemen Hyvivnvointikeskus Oy:lle avustaviin tehtäviin osa-aikaista ihmisläheistä, auttavaista ja innostunutta hoitoapulaista. Osa-aikaisuuden osuus täydestä työajasta on 70%. Työ sisältää myös lauantaina ja sunnuntaina toteutuvia työpäiviä.

  Oletko etsimämme henkilö?

  Meillä työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua:

- Pyykkihuolto

- Asukkaiden ruokailussa avustaminen (ohjattuna)

- Asukkaiden ulkoilussa ja virkistäytymistoiminnassa avustaminen (ohjattuna)

- Roskien vienti

Hoitoapulaisen työ ei edellytä sosiaali- ja terveysalan koulutusta.

Tehtävään edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa. Työpaikkamme on savuton!

 Kiinnostuitko tehtävästä?

Hakuaika tehtävään päättyy viimeistään 26.9.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Nina Backman-Stenholm, 044 901 6668,

nina.backman-stenholm@lamminniemi.fi.

 

 


 

HAEMME LÄHIHOITAJIA JA HOIVA-AVUSTAJIA

Haemme Lamminniemikotiin ja Katajakotiin osaavaa henkilöstöä, jolla on halu tehdä ikäihmisten arjesta hyvää. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Olisiko sinulla tarve vakituiseen työhön, määräaikaiseen tai vaikkapa vain muutamaksi viikoksi tai oletpa vaikka jo eläkkeellä ja haluat sillon tällöin osallistua työhön, niin ole yhteydessä.

Meillä on myös mahdollisuus oppisopimuksella opiskella lähihoitajaksi yhteistyössä alan oppilaitosten kanssa.

Joustavana työnantajana saamme räätälöityä sinulle varmasti kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun.

Meillä on käytössä Yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimus, jonka taulukkopalkan mukaan määräytyy palkka. Tarjoamme myös henkilöstöedut, jotka tukevat hyvinvointia.

Laita avoin hakemuksesi osoiteeseen:

nina.backman-stenholm@lamminniemi.fi

Lisätietoja:

Nina Backman-Stenholm (yksikönpäällikkö)

puh. 044 901 6668
 

Kysy lisää

Kysy lisää

Nina Backman-Stenholm
Yksikönpäällikkö
p. 044 901 6668
Lähetä sähköpostia
Täytä yhteydenottopyyntö