Logo [Lamminniemien Hyvinvointikeskus]
fiilis-alasivu.jpg
 
Tulosta    
Tekstin koko
 
 
 
 

Asumispalvelut


Tarjoamme lyhyt- ja pitkäaikaisia asumispalveluja. Luotettava ja ystävällinen henkilökuntamme on asukkaiden arjessa mukana, huolehtien korkeatasoisesta perushoitotyöstä ja mielekkäästä viriketoiminnasta.

Lamminniemessä asutaan kodikkaassa asunnossa (25–55 m2), jossa on oma invamitoitettu kylpyhuone (wc+suihku). Suuremmissa huoneistoissa on keittiönurkkaus. Asukkailla on käytössä viihtyisiä yhteisiä tiloja esimerkiksi ruokasalit, suurella TV-ruudulla varustettuja oleskelutiloja, liikuntapuisto ja viihtyisä piha-alue.

Sotainvalidien asumispalveluasioissa palvelee Lamminniemen sotainvalidien neuvontapalvelu.

Palvelut suunnitellaan aina yksilöllisesti.

Yhteystiedot / hoitajat:

Hoito-osasto p. 050 598 7006

Kuntoutusosasto p. 050 505 2535


Palveluasuminen

Palveluasuminen tulee kyseeseen kun hoidon ja hoivan tarve on vähäistä ja pääsääntöisesti kello 7-21 välisenä aikana. Tavoitteena on, että asuminen on turvallista ja mahdollisimman omatoimista. Jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtainen hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelma. Suunnitelmaa päivitetään tarpeen mukaan.


Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen tarjoaa ympärivuorokautisen hoidon intensiivistä hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Luotettava ja ystävällinen henkilökunta on ympärivuorokautisesti asukkaiden arjessa mukana, huolehtien korkeatasoisesta perushoitotyöstä ja mielekkäästä viriketoiminnasta.
 

Kysy lisää

Kysy lisää

Nina Backman-Stenholm
Henkilöstö- ja yksikönpäällikkö
p. 044  901 6668
Lähetä sähköpostia
Täytä yhteydenottopyyntö

Lomalla 16.-22.8.2021

 
 

Ota yhteys sotainvalidien neuvontapalveluun

Irma Ylenius
Palveluneuvoja
p. 050 383 7796
Lähetä sähköpostia